Над 170 световни и европейски премиери са обявени за Женева

Общи 17 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3582 посещения | без коментари

Осемдесет и първото по ред годишно издание на „Автомобилен салон Женева” отваря врати на 3 март и ще продължи до 13 март. Производителите ще покажат над 170 световни и европейски премиери. Тенденцията за зелените технологии продължава да бъде актуална вече трета поредна година, като 40 от автомобилите, дебютиращи на това изложение, са конструирани в духа на екологията.
В седемте зали на центъра Palexpo върху 80 000 кв. м са разположени щандовете на 260 изложители от 31 страни, като броят на конкретните марки е над 700. Специална зала е посветена на доставчиците на комплектоващи в автомобилния бранш.
Сред новите участници на женевския подиум са Kellener Sport, MTM и Novidem, както и производителят на каросерии Invader. За първи път в изложението се включва и производителят GTA Motor. Марката De Tomaso се завръща след 9-годишно отсъствие, както и марката Ssangyong, която на свой ред бе пропуснала две участия във форума.
Повече от 10 000 журналисти от цял свят, между които и представители на Speed-Press, се очаква да посетят общо 84-те заявени до този момент пресконференции. Вторият ден от предвидените специално за медиите е посветен на зелените технологии, като ще бъдат представени малко известни имена в бранша като Domtechnika, Niama-Reisser, iEV1, SynergEthic, EON SAS, INNOMOT, Greentech Energy, Cogitare Urbem, Dow Kokam и Meco World.
Над 700 000 души от цял свят ще посетят изложението. Миналата година салонът отчете присъствието на 692 000 любители на автомобилите.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте