Надеждността на моделите Peugeot е призната в Германия

Общи 04 май 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1975 посещения | без коментари

Източник: www.peugeot.bg

ADAC, най-голямата автомобилна асоциация в Европа, публикува своя годишен статистически отчет на авариите в автомобилите. Проучването за 2010 година, направено на базата на анализ на 4,25 милиона интервенции, извършени от членовете на германския автоклуб, потвърди надеждността на моделите Peugeot.

Моделите Peugeot, които се продават в момента в Германия и които са включени в отчета на ADAC, според обема на парка им в страната през 2010, са на високо ниво.

107, 207 и 308 заемат челно място в категорията си. Лансираните по-късно 3008 и 5008, все още не са достигнали обемите, необходими за включването им в изследването на ADAC за 2010.

207 е на 2о място (от 23 модела) и 1о сред вносните автомобили в категорията компактни" с голяма дистрибуция. ADAC му отсъжда максималната оценка « ++ » за четвърта поредна година.

В средния клас, 308 заема 3о място от 28 модела. Първи сред вносните" и единственият негермански модел сред първите 5. 308, който участва в статистиката на ADAC от 2008, получи оценката « ++ » за втора поредна година.

Peugeot 107 също се представя много добре, заемайки 3о място (от 13 модела) в категорията суперкомпактни.

С този резултат Peugeot става единствената сред вносните марки с три места в челната тройка в проучването за надеждност на ADAC 2010.

Статистиката на авариите ADAC oтчита всички инциденти от технически характер, които водят до спиране на автомобила от движение. Благодарение на 17-те милиона члена на автоклуба, тя се основава на уникална за Европа база за анализ.

*****
Peugeot
В 160 страни и 10 000 центъра, Peugeot предлага на своите клиенти високо качество и приятни емоции. През 2010, когато отпразнува своя 200-годишен юбилей, Peugeot затвърди мястото си на първа френска автомобилна марка в света, изкачи се с една позиция в класацията на марките (9-а) и продаде 2 142 000 автомобила. Peugeot е единствената марка, която предлага цялостна гама мобилност, включваща леки и товарни автомобили, скутери, велосипеди и разнообразни услуги, сред които програмата Mu by Peugeot.

 
Ключови думи:   adac, peugeot, peugeot 107
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте