Най-бързите амфибии

Общи 25 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4575 посещения | без коментари

В летните жеги няма нищо по-добро от разхлаждащата сила на водата. Ако не можете да си позволите да поддържате яхта или лодка, не е зле да се замислите за амфибия. С нея хем ще се дотътрите до плажа, хем директно ще се пуснете на вода. Най-бързите се правят в Ориндж, Калифорния. Произвеждат ги Fountain Valley Body Works, която има 35-годишна история зад гърба си. Момчетата от слънчевия щат доработват, трансформират и ремонтират всякакви автомобили. А от 1999 г. предлагат и най-бързите амфибии в света. Нещо повече, техният т. нар. Water Car е способен да се пребори с плажните пясъци, да послужи за помощна лодка, или за моторница за водни ски.
Разнообразието е голямо, да речем Panther Jet развива макс. скорост от 70 км/ч. Разполагат и с високопроходима амфибия, в която е монтиран 3,7-литров VTEC от Honda.
Повече информация за чудесиите, които тези американци правят ще откриете на http://www.fvbodyworks.com.

 
Ключови думи:   fountain valley, honda, panther, water car
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте