Най-новият представител на DACIA, за когото дълго ще се говори

Общи 16 ноември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9510 посещения | без коментари

Dacia Lodgy “Glace” е малката „състезателна” сестра на новия сериен фамилен представител, който за първи път ще бъде представен на Автомобилния салон в Женева през март 2012 година.
Dacia реши да участва за трети път по нетрадиционен начин като разбие представите зa състезателен автомобил. За първи път в историята на Анрос Трофи, в състезанието ще участва автомобил от клас MPV.
Ще участват не един, а два автомобила Lodgy “Glace”, които ще се състезават заедно във всяка надпревара: единият ще се управлява от Ален Прост, който получи приза вицешампион на Андрос Трофи за 2010 – 2011 година, зад волана на Dacia Duster “Ice”.
Другият автомобил Lodgy “Glace” ще бъде управляван от неговия син Никола Прост и от Евънс Стивeнарт, съотборник на Ален Прост и вицешампион на последния финал, провел се на Stade de France.
Lodgy “Glace” e създаден специално за това нетипично състезание, което е с репутация на едно от най-трудните в спортните автомобилни среди. Регламентът на Андрос Трофи е много стриктен. Има ограничения по отношение на всички елементи на автомобила (размерите на шасито, скоростната кутия, гумите), както и използваните материали. Всичко е направено така, че да се избегнат сложни и скъпи технологични решения. Това е надпревара, която стимулира използването на семпли решения, които напълно съвпадат с философията на марката Dacia. Надпревара, която поставя в основата си надеждността на автомобилите и уменията на пилотите.

 
Ключови думи:   dacia, dacia duster, stade de france
 

Снимки


 

Нов боец от Chevrolet Нов боец от Chevrolet
16 ноември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте