Не успяха да продадат Cadillac-а на Елвис

Общи 30 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4095 посещения | без коментари

Продават уникалния Cadillac на Елвис Пресли на търг в САЩ. С днешна дата цената му достигна до 42 906 евро, но така и не се стигна до сделка, въпреки официалното приключване на аукциона Mecum. Става въпрос за кремав Cadillac DeVille от 1972 г. В първоначалния си вид автомобилът е бил седан, но после тунинг ателието ASC го превръща в комби. Направени са само два такива екземпляра – единият за Елвис Пресли, а другият – за Дин Мартин.
Салонът е кожен, емблемите са покрити с 24-каратово злато, а джантите – с хром. Петата врата на автомобила се затваря по два начина. Според интернет аукциона Mecum в Санта-Моника предложената цена е била доста ниска за толкова необикновен автомобил, въпреки че преди време шевролетът на Ринго Стар бе продаден за едва 28 000 евро.
Краля на рока се сдобива с уникалното возило през 1972 г. и колата остава негова собственост до смъртта на звездата през 1977 г. Зад волана му Елвис е навъртял едва 117 000 км.

 
Ключови думи:   asc, cadillac, cadillac deville, Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте