Ники Кънчев представи новата Mazda3 MPS в България

Общи 01 октомври 2009 | Speed-Press.com A- A+ 875 посещения | без коментари

Известният телевизионен водещ Ники Кънчев представи за първи път пред българска публика новата Mazda3 MPS. Премиерата на спортния хечбек с мощност 260 конски сили се състоя по време на “Автомобилен салон Пловдив 2009”, който се провежда в рамките на есенния технически панаир в Града под тепетата.

Mazda3 MPS се задвижва от 2,3-литров бензинов турбодвигател с директно впръскване. Автомобилът има мощност 260 конски сили и въртящ момент 380 Нм, които му позволяват да се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6,1 секунди и да развива максимална скорост 250 км/ч. Ники Кънчев представи по много интересен начин характеристиките на автомобила, организирайки импровизирано минишоу “Стани богат”, като задаваше въпроси на многобройната публика и раздаваше награди на позналите точния отговор. Оказа се, че водещият на шоуто е заклет фен на японската марка и горд собственик на спортния кросоувър CX-7.

Другата премиера на Mazda на автосалона в Пловдив е уникалната лизингова схема “Мазда Кеш Лизинг”. Тази схема на изплащане на автомобила е взета директно от Япония и позволява да се купи автомобил Mazda много лесно и без никакво оскъпяване. При нея автомобилът се изплаща на 3 равни годишни вноски за 3 години.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте