Нов модел на Mitsubishi дефилира на европейския подиум

Общи 19 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2805 посещения | без коментари

За първи път Mitsubishi Motors Corporation (MMC) реши да избере най-взискателния пазар, а именно европейския, като стартова площадка за представянето в глобален мащаб на един напълно нов модел. Засега производителите не споделят много подрбности относно него. Знае се само, че през март на автомобилното изложение в Женева ще се състои премиерата на ново поколение продукти на Mitsubishi Motors, отговарящи на амбициите, изложени в бизнес плана Jump 2013 на MMC за по-зелен и по-глобален облик на автомобилите от марката.
По аналогичен начин цялата тази нова фамилия от леки автомобили /кросоувъри / SUV ще премине през плавен процес на преориентиране на дизайнерския подход, базирано на концепция за отворен и достатъчно гъвкав дизайн.
Този изискан и същевременно агресивен облик, базиран на технологични разработки, може да се тълкува като израз на почти вековната технологична традиция на Mitsubishi, създали в последните години i-MiEV, чистия дизелов двигател 4N1 и Green Plastics. През следващата година ще въведе разработените от Mitsubishi технологии PHEV.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте