Нов продажбено сервизен комплекс на Хюндай в София

Общи 23 ноември 2006 | Auto-Press.net A- A+ 4731 посещения | без коментари

- Премиера на новото Coupe.
Видео от събитието на Индустриал Комерс можете да видите тук:Автопрес.ТВ

На 22 ноември Индустриал Комерс, ексклузивният дистрибутор на Хюндай за България официлно откри най-новия продажбено сервизен комплекс на марката в София. Безспорно съществуват различни фактори, които доказват развитието на една марка, и откриването на нов, пореден салон е един от най-големите. Този комплекс продължава налаганата от Индустриал Комерс експанзивна стратегия.

Новият, втори комплекс, се намира в западната част на София, на бул. Околовръстен път в Люлин. В него ще се продават и сервизират както леки автомобили, камиони и автобуси. Новият комплекс на Хюндай ще почива само в неделя.

От 15 ноември българското представителство на Хюндай вече е официално под шапката на Hyundai Motor Europe – така компанията изпреварва с 40 дни официалното присъединяване на България в ЕС. По този повод на откриването присъства вицепрезиденът на Hyundai Motor Europe – г-н Доризас.

Специално на откриването се състоя и премиерата на новото Coupe. Динамичен, стилен, привлекателен, автомобилът хипнотизира със своето присъствие. Coupe вече е официално в България, месец и половина след официалната му премиера на автосалона в Париж.

На 24, 25, и 26 ноевмри пред новия комплекс в Люлин завършва и националното тест-драйв турне "Покарай, почувствай, пожелай Хюндай, което стартира на 4 ноември. Пет автомобила от гамата на Hyundai обиколиха ключови градове в страната, с цел активно промотиране и налагане на марката предпразничния период. Santa Fe, Tucson, Grandeur, Sonata, и Accent са моделите, които ще са на разположение и в София за тестово шофиране от потенциални клиенти и почитатели на марката. Градовете, през които досега керванът премина с изключителен успех са Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Враца.

Всички модели на Хюндай се предлагат с изключителната гаранция от 5 години или 150 000 км, както и на лизинг до 7 години с 10% първоначална вноска.

 
Ключови думи:   amp, europe, hyundai, hyundai motor, nid, ntid, pid, target, tv index
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте