Нов прототип на Audi с LTE интернет свързаност

Общи 22 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2078 посещения | без коментари

В момента, в света има единици модели мобилни телефони, които поддържат новата технология LTE (long-term evolution). Тази връзка гарантира скорост на Интернет, която е в пъти по-бърза от тази, която може да предложат настоящата 3G мрежата. Audi успя да вгради LTE модул в своя най-нов прототип, създаден на базата на A8 L.

LTE мрежата обещава пренос на данни със скорост от до 100 Mbps (около 14.4Mbps при 3G), което е сравнимо с тези на кабелните линии. В частност при Audi, това позволява на водача и неговите пътници да се насладят на пълната свобода на избора на песни, HD видео и други, като едновременно в мрежата могат да бъдат включени до 6 мултимедийни устройства.

От Audi обявиха, че ще започнат да вграждат LTE модули в своите автомобили от първата половина на тази година, и благодарение на сътрудничеството си с Alcatel-Lucent, първата стъпка вече е направена.

 
Ключови думи:   alcatel, alcatel lucent, HD, lucent, term evolution
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте