Новата Lancia Thema идва през октомври

Общи 17 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3183 посещения | без коментари

След броени дни, по време на международното изложение в Женева (3-13 март), ще се състои световната премиера на изцяло новата Lancia Thema. Разработена на базата на един от най-успешните модели на Chrysler- 300, автомобилът комбинира най-доброто от американското и европейското автомобилостроене.

Новата Thema, която ще бъде пусната в продажба в Европа през октомври, ще се предлага в две нива на оборудване- Gold и Platinum, и с избор между три задвижващи агрегата. Дизеловите предложения са две- трилитрови V6 със 190 и 224 конски сили, а топ-версията на модела ще бъде екипирана с 3.6 литров V-образен, шестцилиндров мотор с 292 конски сили, комбиниран с осемстепенна роботизирана предавателна кутия.

От Lancia обещават, че новата Thema ще предложи не само впечатляващ екстериор, но и луксозен и стилен интериор. Във вътрешността на автомобила ще присъстват висококачествени материали, както и приятни за окото цветове и дизайн решения. Седалките ще могат да бъдат поръчани с функция за подгряване, с кожена тапицерия, а в централната конзола ще бъдат интегрирани апликации от естествена дървесина. Инженерите са обърнали сериозно внимание и на обезшумяването на купето, като основният акцент тук е двойната изолация на пода.

Новата Thema ще стъпи на пазара с иновативната мултимедийна и информационна система Uconnect®, която обещава интуитивна работа с различните подсистеми, приятен и удобен интерфейс.

В оборудването на новата Lancia Thema са включени над 70 системи за активна и пасивна безопасност, като силно впечатление прави присъствието на адаптивен круз-контрол, система за известяване при възможен удар с превозното средство отпред, видео системата за подпомагане на паркирането, адаптивните фарове и други.

 
Ключови думи:   chrysler, chrysler 300, gold, lancia, platinum
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте