Новият Beetle: Да се запознаем

Общи 18 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2520 посещения | без коментари

Volkswagen разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото поколение на класиката Beetle. Автомобилът дебютира на салона в Шанхай, но ще бъде пуснат в продажба първо в Северна Америка през есента. След това, моделът ще стане достояние на потребителите в Европа.

Новият Volkswagen Beetle е с основни габарити дължина 4278 мм (+152 мм), ширина 1808 мм (+84 мм) и височина 1486 мм (-12 мм), а междуосието е 2537 мм. Четириместният автомобил обещава вместимост на товарното отделение от 310 литра, която може да бъде увеличена благодарение на делимите облегалки на задните седалки.

Новият Beetle ще се предлага в три нива на оборудване- Beetle, Design и Sport, а като допълнителна екипировка ще се предлагат системи като такава за безключов достъп, панорамен стъклен таван, дневни светлини и други.

Видео

В Европа, в портфолиото на новото поколение Beetle ще бъдат включени три бензинови и един дизелов двигателя, но портфолиото може да варира в зависимост от конкретния пазар. Автомобилът ще разполага със Stop/Start функция, какот и със система за регенериране на спирачната енергия.

Всеки един от представителите на Volkswagen Beetle ще разполага с електронна стабилизираща програма и шест предпазни въздушни възглавници.

***
Още видео на новото поколение Volkswagen Beetle можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Ключови думи:   volkswagen, volkswagen beetle
 

Снимки


 

CITROEN DS5: Ето го CITROEN DS5: Ето го
18 април 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте