Новият Civic

Общи 18 февруари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2952 посещения | без коментари

След като по време на тазгодишното международно изложение в Детройт се състояха световните премиери на Honda Civic Coupe и Civic Sedan, сега североамериканското подразделение на компанията разпространи първата официална информация за серийната версия на новото поколение на хитовия си модел.

При появата си на пазара през пролетта на тази година, в гамата на новия Civic ще бъдат включени две високоефективни негови модификации- Civic HF и Civic Hybrid, като първата от тях ще бъде най-икономичният бензинов представител в цялата история на модела. Задвижването му ще се осъществява посредством работата на 1.8 литров i-VTEC двигател, а при хибрида ще се разчита на 1.5 литров i-VTEC агрегат и литиево- йонна батерия. И двата автомобила ще се отличават със специален аеродинамичен пакет, както и със системата за повишаване на икономията на гориво Honda ECO Assist™.

В зависимост от предпочитанията на потребителите, новото поколение на Honda Civic ще може да бъде оборудвано с 1.8 литров двигател със 140 конски сили (Civic HF, Sedan, Coupe и Natural Gas), 1.5 литров със 110 консик сили (Civic Hybrid) и 2.4 литров с 200 конски сили (Civic Si).

 
Ключови думи:   honda, Honda Civic, honda civic coupe, natural gas
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте