Новият Curze хечбек пристига у нас

Общи 20 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7505 посещения | без коментари

Новият Cruze хечбек пристига в дилърските центрове на Chevrolet през юли. Моделът носи със себе си ново съчетание от чудесен дизайн и практичност в гамата си.
Cruze навлиза в популярния сегмент на компактните хечбек модели, който е един от най-значимите пазарни сегменти, специално по отношение на корпоративните клиенти.
Моделът се предлага с гаранция от 5 години или 150 000 км пробег, три нива на оборудване и избор от два бензинови и един дизелов двигател. Всичките разполагат с електронна стабилизираща система стандартно, съчетана с множество системи за безопасност, поставящи го на едно ниво с получилия пет звезди в Euro NCAP Cruze седан. С товарен обем от 413 литра при вдигнати седалки и 883 литра със сгънати, Cruze хечбек е един от най-добрите в това отношение в сегмента си.
Базовият модел LS, оборудван с 1,6-литров бензинов мотор със 124 к.с., се предлага с климатична система, 6 въздушни възглавници, електрически стъкла, чието задействане може да се блокира, светлини с функция за забавено изключване “follow-me-home”, външни електрически огледала с подгряване, както радио/CD аудио уредба с вход за външни източници.
Версията LT стартира с 1,6-литров бензинов агрегат със 124к.с. Предлага се и 1,8-литров вариант с механична или автоматична предавателна кутия, както и дизелов 2,0 VCDi със 163 к.с. и механична предавателна кутия.
Нивото LT Plus може да включва системи като темпомат, мултифункционален бордови компютър, датчици за паркиране, 16-цолови алуминиеви колела, предни фарове за мъгла, волан с бутони за управление на аудиосистемата, както и кожена облицовка за волана и лоста за превключване на предавките.
Клиентите на Cruze, предпочитащи нивото на оборудване LTZ, могат да избират между бензинов 1,8-литров агрегат със 141 к.с., комбиниран с 5-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия или дизелов 2,0 VCDi със 163 к.с. и 6-степепна механична или 6-степенна автоматична предавателна кутия.
Гамата се увенчава от версията LTZ Plus, при която кожената тапицерия се предлага като част от стандартното оборудване, заедно с отопляеми предни седалки. Предлагана както с бензинов, така и с дизелов двигател.

 
Ключови думи:   chevrolet, Cruze, euro ncap
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте