Новият Mercedes S63 AMG е вече факт

Общи 14 юни 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10850 посещения | без коментари

Mercedes пусна снимки от старта на производствената линия на първата партида W222 Mercedes S-клас. Любопитното е, че между моделите в завода в Синделфинген се забелязва такъв със значително по-агресивна предница и спортен екстериорен пакет.
Да, това е S63 AMG! Емблемата отзад го доказва. Тя е последвана от вариант със спортен пакет AMG. Как разбрахме? S63 AMG не разполага с хромиран елемент, минаващ през средата на въздухозаборниците в долната лява част на бронята.
W221 S63 AMG се задвижваше от 6,2-литров V8 атмосферен двигател, генериращ 525 к.с. и 630 Нм. Очакваме W222 S63 AMG да последва успешната формула на фейслифта E63 AMG, който се задвижва от по-малък 5,5-литров V8 агрегат с два турбокомпресора и мощност от 557 к.с. и 720 Нм.
Тормози ни още един въпрос. Ще продължи ли да съществува бруталният V12 турбоагрегат с 1000 Нм, захранващ предишното S65 AMG?

 
Ключови думи:   e63 amg, mercedes, Mercedes-Benz, s63 amg, V12
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте