Новото Mitsubishi Pajero вече и в България

Общи 11 януари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1127 посещения | без коментари

Новото поколение на Mitsubishi Pajero вече присъства и на нашия пазар, благодарение на официалния представител на марката за България- Балкан Стар Мотърс.

"Ние знаем, че Pajero е много повече от автомобил. Новото поколение на Mitsubishi Pajero притежава онова, което превръща автомобилите в легенди: най- доброто направено, дори по- добро. Този автомобил може да се справи с всички предизвикателства и го доказва вече 25 години на всякакви терени по света, коментира Орлин Младенов, генерален мениджър на Балкан Стар Мотърс.

Основните габарити на новото Mitsubishi Pajero са дължина 4 900 мм, височина 1 900 мм и ширина 1 875 мм. Междуосието на автомобила е 2 780 мм. Моделът се предлага с избор между два двигателя- 3.2 DI-D Ifmmon Rail дизелов и 3.8 V6 Mivec бензинов. Максималните мощности на двата агрегата са съответно 160 или 170 и 249 конски сили. Дизеловият мотор осигурява мощността, необходима, за да може да достигне навсякъде бързо, гладко и тихо, и се предлага както с механична, така и с автоматична предавателна кутия. При избор на последната модификация е наличен и филтър за твърди частици.


Крайната цена на базовата модификация е 76 990 лв, а тази на топ- изпълнението е 107 980 лв.

 
Ключови думи:   mitsubishi, Mitsubishi Pajero
 

Снимки


 

Peugeot през 2006 Peugeot през 2006
12 януари 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте