Новото Twingo – много за малко пари

Общи 01 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6865 посещения | без коментари

Няколко месеца след дебюта на фейслифта на Twingo във Франкфурт, френският производител Renault обяви и цените на симпатичния градски автомобил.
Моделът ще изкушава с още по-богато базово обзавеждане, в нивото Access са предвидени фарове против мъгла и бордови компютър серийно, а Authentique вече е с регулатор/ограничител на скоростта, странични въздушни възглавници, сигнализация за незакопчан колан и за пътника отпред и др.
Сред компактните градски автомобили новият Twingo единствен предлага задни независими плъзгащи седалки, които дават повече възможности за реорганизация на пространството. Два весели цвята влизат в гамата - фуксия и бермудско синьо, пъстри и приятни са материите и в интериора.
Изключително богати са възможностите за персонализация на автомобила, включително и изображение на покрива, което ще ви струва 200 евро.
Екологичните двигатели в гамата на модела са истински шампиони по отношение на ниско съдържание на CO2 и все още ползват бонус във Франция от 800 евро за дизеловите двигатели dCi 75 и dCi 85, както и 400 евро за бензиновия 1.2 LEV 16V 75 (само за поръчките, направени между 01/12/2011 и 31/12/2011, тъй като от следващата година бонусите се понижават).

 
Ключови думи:   renault, twingo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте