Новото Volvo XC60 e ексклузивно в България

Общи 13 юни 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1855 посещения | без коментари

Най-новият шведски "диамант" Volvo XC60 e предпримиерно в България. Той може да бъде видян от 12 до 14 юни в шоурума на Мото-Пфое в София на бул. Сливница 444. Новият кросоувър XC60 съчетава атлетичен и динамичен дизайн, модерен скандинавски интериор и богатство от технологични иновации.

Характерните мускулести XC-черти са напомпaни още повече, за да създадат едно здраво стъпило на земята, атлетично тяло, комбинирано с висок клиренс и масивни гуми. Плавните му линии очертават спортната харизма на едно елегантно купе.

Volvo XC60 поставя нови стандарти по отношение на безопасността. В него за първи път, като стандартно оборудване, е внедрена спирачната система City Safety. Тя е предназначена за предотвратяване на сблъсък при ниска скорост. Системата гарантира, че при опасност от удар, ако водачът не реагира навреме, City Safety автоматично ще спре автомобила.

Volvo XC60 e предпремиерно в страната само два месеца след световната му прeмиера в Женева. Автомобилът се радва на изключително голям интерес от българска страна, като квотата му за тази година у нас на практика е изчерпана. Очаква се евентуално Volvo Cars да отпуснат допълнителни бройки. В тази връзка XC60 повтаря фурора, който по-големият му брат XC90 направи преди няколко години.

Интересно е, че сега потенциалните клиенти имат възможност да видят за първи път от няколко години насам нов премиум компактен SUV. Новото Volvo XC60 е в България до събота. След това автомобилът ще бъде транспортиран със специален камион директно в Швеция.

 
Ключови думи:   quot, volvo, volvo cars, volvo xc60
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте