Новото поколение Bugatti Veyron ще равива 435 км/ч

Общи 14 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2199 посещения | без коментари

Разработват ново поколение Bugatti Veyron, което ще бъде вдъхновено от концепцията на Валтер да Силва, шеф дизайнер на VW Group. Моделът ще развива максимална скорост от 435 км/ч и ще има съществени разлики със сегашния. Новият Veyron ще се задвижва от познатия 8-литров W16 агрегат с четири турбо компресора, а трансмисията се очаква да е 7-степенна с двоен съединител. Максималната мощност и въртящият момент ще се доближават до тези на Super Sport. Ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема само 2,5 сек.
Платформата на новия Bugatti Veyron ще се разработва съвместно с Lamborghini, за нея ще се използват суперлеки материали, като целта е да се постигне тегло от 1838 кг или 100 кг по-малко от сегашния модел. Скиците, които ви предтавяме, са на концепцията Bugatti Renaissance, разработена от канадеца Джон Винсенте. Очаква се новият Veyron да дебютира през 2013 г., а продажбите му ще стартират през 2014 г.
Цената се очаква да е около 1,2 милиона евро.

 
Ключови думи:   bugatti veyron, lamborghini, renaissance, Top secret
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте