Няма каска, няма гонитба! Дори и на крадци...

Общи 23 август 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1696 посещения | без коментари

Не съвсем обикновена история е станала в Манчестър, Англия. Крадци на мотоциклети, буквално пред очите на стражите на реда, са отмъкнали три скъпи мотора - Yamaha YZF-R1, Honda CBR1000RR Fireblade и Honda CBR600RR. Но униформените служители на закона дори и не се опитали да ги преследват! Не защото ги е домързяло да се намесят, както доста често се случва по нашите улици с родните полицаи или защото са имали обедна почивка...

Причината да ги оставят на мира бeз преследване била, че крадците нямали ... каски! А това означавало, че при преследването и бягството от закона апашите биха били подложени на смъртен риск и заради това хората с пагони се отказали да ги гонят.

Ръководството на полицията в Манчестър, сред реакция на възмутени свидетели на станалото, защитило подчинените си, защото човешкият живот, макар и на бандит, е по-скъп от цената на моторите. А престъпниците, успокоили гражданството шефовете на пътните полицаи, щели да бъдат неминуемо заловени, благодарение на поставените по пътищата камери за наблюдение!

 
Ключови думи:   fireblade, honda, honda cbr1000rr, yzf r1
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте