Обновеният сервиз на „Балкан Стар” пак отвори врати

Общи 24 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 4268 посещения | без коментари

Изцяло обновеният сервизен център на „Балкан Стар" за механична обработка и ремонт на агрегати отвори отново врати в София. Той пак ще предлага професионална грижа за двигатели, предавателни кутии, мостове, съединители на леки и товарни автомобили и автобуси от всички марки.
Разположен е на площ от 350 кв.м в базата на „Балкан Стар Ритейл" в кв. „Хаджи Димитър". Ремонтното оборудване е изцяло обновено, като нужните компоненти и части са доставени от водещата датска фирма AMC-SCHOU A/S. Центърът функционира от 1972 г. като АРП „Малашевци". Единствен в България той предлага челно шлайфане и разстъргване на V-образни цилиндрови блокове, като клиентът гарантирано получава помощ от квалифицирани кадри, работещи с модерно оборудване. След направения ремонт в него ще правят основен и частичен ремонт на двигатели, предавателни кутии, двигателни и управляеми мостове на автомобили, проверки и ремонт на вентилаторни перки, шлайфане на колянови валове, проверка и коригиране тунел на цилиндров блок, разстъргване, шлайфане и хонинговане на цилиндрови втулки, ремонт на цилиндрови глави, шлайфане на маховици и притискателни дискове на съединители и възстановяване и шлайфане на разпределителни валове.
До 16 ноември 2010 г. всички клиенти на център „Механична обработка и ремонт на агрегати" ползват 10% отстъпка от цената за всички услуги.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте