Обявиха цените на новия Captiva у нас

Общи 08 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4550 посещения | без коментари

От вчера у нас официално стартират продажбите на новия Chevrolet Captiva. Моделът дебютира официално миналата есен на изложението в Париж, а в европейските шоурумове на марката присъства от тази пролет.
Captiva е с нов спортен дизайн в предната част, адаптивен интериор с от пет до седем места, по-високо ниво на оборудване, нови двигатели и предавателни кутии. Спортният SUV ще запази амфитеатралното разположение на седалките в три реда и елетронно контролираната сиситема за двойно предаване.
Chevrolet предлага четири нови двигателя за Captiva, които се куплират стандартно с новите механични или автоматични 6-степенни трансимисии. Новата гама от двигатели включва два бензинови (2,4 и 3,0 литра) и два турбодизелови (2,2 литра). Благодарение на новия 3-литров V6 бензинов мотор с директно впръскване, променливо газоразпределение и мощност от 258 к.с., Captiva ще е един от най-мощните SUV модели в своя клас, а новият 2,2 литров турбодизелов двигател със система за впръскване common rail ще се предлага във версии със 163 и със 184 к.с. Гамата включва и 2,4 литров бензинов мотор с два газоразпределителни вала и променливо газоразпределение с мощност от 171 к.с. Двата турбодизелови двигателя и 2,4 литровият бензинов мотор могат да бъдат поръчани както с предно предаване, така и със задвижване на четирите колела.
Обзавеждането на Captiva предлага избор от нови тапицерии за седалките и облицовките в интериора с по-високо качество от най-висок клас. Дизайнерите са използвали някои от стилистичните елементи от други нови модели на Chevrolet, като например синята разсеяна светлина, която „облива" задната част на централната конзола и извитата обгръщаща форма на арматурното табло, което преминава към вратите на водача и пътника отпред, създавайки вид на характерния за марката двоен кокпит.
Интегрирана е системата Hill Start Assist, която подпомага потеглянето по наклон, като предотвратява движението назад и електрическа ръчна спирачка, която освобождава пространство за съхранение на предмети в централната конзола.
Аудио уредбата на новата Captiva включва Aux-in вход, USB-порт и връзка с Bluetooth. Captiva може да бъде поръчана с touch-screen навигационна система с камера за задно виждане.
От 39 990 лв. без ДДС стартират цените на 7-местната версия с 4х4 у нас, като има възможност за ползване на данъчен кредит.

 
Ключови думи:   chevrolet, 163, chevrolet captiva, common rail
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте