От 28 септември до 2 октомври отваря врати изложението „Наслука - лов, риболов, спорт”

Общи 29 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6170 посещения | без коментари

От 28 септември до 2 октомври всички запалени по лова и риблова ще се съберат в зала 1 на Интер Експо Център – София, за да споделят емоции и преживяно, очаквания и впечатления около общото хоби.
В рамките на пет дни фирмите участници ще представят ловни и риболовни принадлежности, различни видове оръжия, екипировка и съоръжения за спорт и туризъм, разнообразно облекло и аксесоари.
За първи път на есенното изложение “Наслука - лов, риболов, спорт” в Интер Експо Център ще се проведе състезанието Olimpic Benelli Vinci. Целта е да се сглоби или разглоби модулната пушка Benelli Vinci. Тя се състои единствено от три модула и се сглобява и разглобява за по-малко от 15 секунди Всеки ще може да участва в тази надпревара или да се наслади на бързината и ловкостта на своите колеги.
Националното ловно-рибарско сдружение Съюз на ловците и риболовците в България ще представи ексклузивно уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински.
Ще бъдaт изложени и елитни български трофеи от благороден елен, елен лопатар, сръндак и муфлон, участвали на световни и международни ловни изложения и донесли световни титли и златни медали.
Всеки посетител на изложението може да участва в томболата на организаторите и да се сдобие с една от многото предметни награди, предоставени от ПМ Спорт, Белополски, Туинс София, Бурел – Ем, Хънтинг Арт Дизайн. Ще има тениски и шапки, арбалет, хладилна чанта, захранки и др.


 
Ключови думи:   benelli
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте