Още 10 000 шофьори подкрепиха кампанията за повече толерантност на пътя

Общи 12 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7385 посещения | без коментари

За една седмица още 10 000 шофьори от цялата страна се присъединиха към кампанията „Малки и големи заедно на пътя” и сложиха стикери с надпис „Аз съм толерантен, а ти?” на личните си автомобили. Националната инициатива на Волво Тръкс се фокусира върху повече толерантност между шофьорите и образоването им за спецификата при движението на различните превозни средства на пътя. Освен със стикери идеите на кампанията се популяризират чрез социални мрежи, медии и съвети за добрите практики на пътя.
Досега в „Малки и големи заедно на пътя” са се включили общините на София, Пловдив, Варна, Бургас, Силистра и Търговище. Над 2 500 от колите на градския транспорт в изброените градове също носят знака на кампанията „Аз съм толерантен, а ти?”. Началото на инициативата, която е подкрепена от транспортното министерство, КАТ, браншови организации на превозвачи, частни компании и медии бе дадено през март 2011 г. Планирани са различни инициативи до края на годината, като те са съсредоточени през месеците с най-натоварен трафик. След активностите през пролетния и летния сезон, кампанията за повече толерантност на пътя ще разпространи идеите си и в началото на студените месеци. Тогава ще се акцентира върху инициативи, свързани с популяризиране на съвети за добрите практики при спецификите на движение през зимния сезон.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте