„Пипнаха“ Maybach за сватбата на принца

Общи 27 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2210 посещения | без коментари

Тунерите от Project Kahn подготвиха подобаващ кралски автомобил за сватбата на принц Уилям, насрочена за 29 април. Те модернизираха лимузината Maybach 57. Тунингованият луксозен автомобил е с 22-инчови джанти Project Kahn и тонирани задни фарове. Лимузината е обозначена с 4 HRH, което всъщност е съкращение от For His Royal Highness, иначе казано - „за негово кралско височество".
Интериорът също е преработен, а в обзавеждането са влезли и всевъзможни аксесоари от портфолиото на Project Kahn, включително и ключодържател и чадър с дръжка от въглеродни влакна.
Сватбеният Maybach в момента е изложен в централното ателие на Project Kahn в Бредфорд. Засега няма официални изявления относно съдбата на лимузината, дали ще е подарък за младото семейство на принца, или ще бъде продаден на търг.
Във Великобритания сериозно се готвят за голямото събитие, дори се отпечатват монети с облика на младоженците.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте