Плаващ Range Rover в новия брой на Yachting&Lifestyle

Общи 11 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6545 посещения | без коментари

Какво се случи по време на традиционното яхтено изложение „Св. Влас 2011", среща с марината в Балчик и новите модели лодки, които ще дефилират на салона в Кан, са лайтмотивите в българската тема на четиринадесетия брой на Yachting&Lifestyle.
Интервю с Лада Серафини, един от водещите мениджъри на компанията Pеrshing, ще ви запознае с последните тенденции в бизнеса. Horizon Yacht, първият производител на плавателни съдове за развлечение от Азия, станал част от световната асоциация на специалистите в областта на мегаяхтите предстои да се включи и в яхтеното изложение в Княжеството. Затова сме си позволили да направим пространно представяне на корабостроителницата от Тайван.
В последния брой на Yachting&Lifestyle ще узнаете още каква е яхтата на Пат Симъндс от Формула 1, кое е новото бижу от CRN, ще ви представим и някои интересни дизайнерски проекти. Особено внимание сме обърнали и на италианската красавица Riva Iseo, украсила корицата на изданието.
В секцията за лайфстайл читателите ще открият часовници с рисунки на лодки и яхти върху емайлирани циферблати. Част от тях ще бъдат дарени на благотворителния търг Watch Only, който се провежда традиционно по време на яхтеното изложение в Монако. Тест пилотът на списанието е подготвил за читателите поредната изненада в лицето на яхтата Sealine 42.
Фотографът Михаил Заимов посети фабриката на Riva и предостави на изданието чудесната си фотоистория от остров Изео, а Яна Пташкина разказа за най-прекрасните хотели и ресторанти в Тоскана.
Кореспондентът на YLS Арек Рейс има щастието да стане свидетел на първото Гран При на Украйна от шампионата F1 H2O и написа поредния си репортаж, солидно гарниран с интересни снимки от мястото на събитието. Постарахме се да съберем и някои предварителни подробности за регата „Кор Кароли", която стартира утре от Варна.

 
Ключови думи:   horizon, land rover, lifestyle, riva, yacht, yachting
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте