По-атрактивни и цветни велосипедни пътеки с новите колела на BMW

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6290 посещения | без коментари

BMW Cruise Bike и Mountainbike Enduro са с нов свеж дизайн с атрактивни цветови акценти. Наред с Touring Bike, Mountainbike Cross Country и BMW M Carbon Racer Bike, новите велосипеди от BMW обещават изключително забавление за всеки колоездач. Техническата актуализация и над 60-годишната традиция на компанията и нейните инженери да прилагат знанията от автомобилостроенето при производството на велосипеди гарантира високото качество, характерно за BMW.
BMW Mountainbike Enduro 2012 е с подобрена рамка, разработена от инженерите на BMW. Страхотното поведение и възможностите за фини лични настройки придават на всяко изкачване и спускане максимален комфорт и изключителна безопасност – доказано от независими организации, които подлагат велосипедите на BMW на тестове, надвишаващи обикновените стандарти. Комплект колела Crank Brothers дава на модела Enduro 2012 по-добра твърдост и подобрени характеристики при спускане по наклон.
BMW Cruise Bike 2012 е покана да се насладите на живота на две колела. Венците на всички сребристи модели Cruise Bikes имат цветна лента, която се повтаря на дръжките и седалката. Новите цветови комбинации в сребристо „pure silver“ и зелено „fresh green“, червено „luscious berry“ и оранжево „radiant orange“ придават на велосипедите отличителен външен вид. Cruise Bikes се предлага също в модерното бяло – „pure white“ или бяло със сини акценти. Двадесет и седемте предавки и напълно регулируемата основа за кормилото осигуряват на колоездачите пълна гъвкавост по време на път.
Гамата велосипеди BMW се допълва от удобния за пътувания велосипед BMW Touring
Bike 2012, гъвкавия спортен BMW Mountainbike Enduro 2012, бързият BMW M Carbon
Racer и детския велосипед Kidsbike за най-малките колоездачи.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте