Подготвят уникална експозиция с колите на Агент 007

Общи 16 август 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8510 посещения | без коментари

Следващата година Джеймс Бонд ще празнува своята 50 годишнина... като киногерой. Няма никакво съмнение, че тайният агент на Нейно Величество винаги е бил в сериозно обкръжение. Често се споменава за неговата нескрита слабост към красивите коли от марката в Гейдън. Но добре се знае, че Агент 007 понякога е изневерял на първата си любов, като е ползвал услугите на Lotus или BMW.

По повод половинвековния юбилей ще бъдат организирани редица събития. Едно от тях ще предизвика особен интерес и това ще е експозицията, в която ще бъдат събрани за първи път на едно място всички автомобили на Джеймс Бонд. Изложбата James Bond Cars ще се състои през декември 2012 в Англия, в Националния автомобилен музей (National Motor Museum) в Болийо с подкрепата на филмовото списание "Empire", както и с помощта на британските студия EON Productions (които са заснели част от кинематографичните авантюри на Джеймс Бонд).

В Болийо ще видим Aston Martin DBS, участвал в епизода „Спектър на утехата”, Jaguar XKR от "Не умирай днес ", Rolls-Royce Phantom 1937 с появата си в "Голдфингър", или пък най-известния автомобил в киното - Aston Martin DB5 от "Златното око" (след това многократно използван след премиерата му в "Операция Мълния ").

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте