Показаха A-Class Concept първо в Шанхай, а после и в Ню Йорк

Общи 20 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2360 посещения | без коментари

Контролирана от радар система, която предпазва от удар, влиза в стандартното обзавеждане на новите A- и B-Class, стана ясно на пресконференцията на Mercedes-Benz на автомобилния салон в Шанхай. Прототипът Concept A-CLASS бе представен официално пред широката публика наред с новия фирмен слоган „Пулсът на новото поколение“.
Идеята бе предадена и с рап-парчето Benz, вдъхновено от легендарното „Oh Lord, won’t you buy me…“ на Дженис Джоплин и пресъздадено от композиторката и изпълнителка Естел, продуцента Дейвид Банър и певеца Daley.
Удължен преден капак, нисък силует и спортно излъчване внушава новия компактен модел на немската марка. Бордовото табло на автомобила е достойно за самолет или космически кораб. Предните колела са задвижвани от нов 4-цилиндров бензинов мотор с турбокомпресор и директно впръскване. 2,0-литровата версия на BlueEFFICIENCY двигателя е с максимална мощност 210 к.с. Той е куплиран с нова трансмисия с двоен съединител.
Продуктовата версия на новия A-Class ще дебютира на европейския пазар от следващата година, а в САЩ ще се появи през 2013 г.
Непосредствено след премиерата на автомобила в Шанхай, той направи своя дебют и във фирмения шоурум на марката в „Манхатън“, Ню Йорк.



Видео

 
Ключови думи:   mercedes benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте