Показаха серийния Renault Zoе

Общи 29 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9450 посещения | без коментари

Бъдещият сериен електрически Renault Zoе, който доскоро беше само концепция от салона в Париж през 2010 г., бе разкрит от датското издание Forenede Danske Motorejere. Той ще дебютира на изложението в Женева. От снимката се вижда, че дизайнът му се доближава доста до този на концепцията, но все пак разлика има.
Zoе ще бъде произвеждан върху шаси, разработено специално за електрически автомобили, тъй като батериите му са монтирани под пода. От пръв поглед личи новата визия на Renault и синьото покритие на стъклата, характерно за гамата Z.E. Малка и доста неясна снимка на интериора разкрива голям централен екран с функциите на смартфон. Зареждането на Zoе на 90% ще става за 30 минути, а автономността му е около 150 км.
Според някои слухове електромобилът много скоро ще се сдобие с версия с 2,0-литров двигател, тъй като през 2014 г. ще бъде с пакет батерии, който ще й позволи пробег от 350 км с едно зареждане. Цената вероятно ще е около 15 000 евро, като към нея ще трябва да добавим и наема за батериите.


 
Ключови думи:   renault
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте