Полицейски тестдрайв

Общи 07 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9453 посещения | без коментари

Фирмата на синия овал разпространи поредица от кратки филми, в които демонстрира предимствата на новата си серия полицейски автомобили, в това число и заместникът на "класиката в жанра Crown Victoria.

Новият Police Interceptor е разработен специално според нуждите и изискванията на полицейските власти, като по проекта двете страни са работили изключително тясно. Новият полицейски автомобил на Ford е единственият в света, който е преминал успешно краш-тест за удар в задната си час със скорост от 75 мили в час (120 км/ч). Също така, колата разполага със специални въздушни възглавници, предпазващи водача и пътниците на външните седалки при преобръщане или страничен удар.

Police Interceptor ще се предлага с избор между 3.5 литров, V6 двигател с 263 конски сили и възможност за използване на биоетанол като гориво. Автомобилът ще може да бъде оборудван и с изцяло нов 3.5 литров EcoBoost, V6 задвижващ агрегат с 365 конски сили. Предавателната кутия ще бъде шестстепенна SelectShift Automatic™, задвижващи ще бъдат и четирите колела.

Видео

Видео

Видео

Видео

Видео

Видео

 
Ключови думи:   crown victoria, ford, police interceptor
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте