Представят Megane RS на голф-игрище „Света София“ този уикенд

Общи 05 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6035 посещения | без коментари

Голф-турнирът Renault Cup ще се проведе този уикенд на игрището „Света София“ в Равно поле. По време на събитието ще бъде представен и новият Renault Megane RS, като всички голфъри и почитатели на автомобилите ще имат възможност да участват в тест драйв, организиран от Renault.
Началото на турнира е на 9 юни, събота в 8,30 ч. Играчите ще бъдат разпределени в 2 дивизии. Първата, „А“, е с хендикап 0 – 14 и индивидуален строук плей на 36 дупки, а дивизия „В“ е с хендикап 15 – 28 и индивидуален стейбълфорд на 36 дупки.
Тестът на Renault Megane RS е в двата дни от 9,00 до 17,00 ч.
От тази година френският производител обнови спортния си модел. Мощността на форсирания двигател вече е 265 к.с., въртящият момент също е увеличен с 20 Нм - до 360 Нм. В резултат на това ускоряването от 0 до 100 км/ч за 6,0 сек и постига макс. скорост от 254 км/ч. Това обаче е валидно за режим Sport, докато при нормален двигателят генерира предишните 250 к.с. Версията Megane RS 265 Cup се отличава преди всичко с настройките на окачването.

 
Ключови думи:   renault, renault cup, renault megane rs
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте