Предстои първо издание на турнира Peugeot Golf Tour International

Общи 05 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7050 посещения | без коментари

През 2013 г. Peugeot организира за 4-ти пореден път своя международен голф турнир. С ново име, Peugeot Golf Tour International заема мястото на Peugeot RCZ Cup, стартирал през 2010 г. Оригиналната и иновативна формула, приета с голям успех от над 30 000 участници от цял свят, е запазена.
През 2013 състезанието ще се проведе в 10 страни от Европа, Латинска Америка и Близкия изток.
Кръгът в България е насрочен за 31 август в голф клуб „Св. София“, Равно поле. Състезанието запазва формулата си по двойки, която предлага удоволствие от играта и споделени мигове. Състезателите имат възможност да играят два различни флага на всеки грийн.
Международният финал, на който ще играe победителят от Peugeot Golf Tour International, ще се състои на 16 септември в престижния голф клуб „Сен Клу“ в Париж.
Топлата връзка на френската марка датира отпреди половин век. По-точно - от 1929 година, когато Жан-Пиер Пежо построява първото фирмено голф игрище, до сега марката поддържа тесни отношения с този спорт и се ангажира с много голф събития по света.
Тази година състезанието е повод да се отдаде заслуженото на премиум модели Peugeot като новото купе RCZ, както и на 3008 HYbrid4, 508 Hybrid4 и 508 RXH, носители на технологията full hybrid diesel. Турнирът е и прекрасна възможност да се представят новият градски кросоувър 2008, както и промените в гамата на 208 в лицето на 208 GTi.

 
Ключови думи:   golf tour, peugeot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте