Признание за продуктите Bosch от автомобилистите

Общи 02 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5840 посещения | без коментари

Американското бизнес списание Fortune обяви Bosch за най-уважаваната компания в света в категорията „Доставчик на части за моторни превозни средства”. Компанията е класирана на първото място въз основа на отговорите на 3855 висши мениджъри и анализатори на 698 компании от 58 сектора в 32 страни. Сред най- високо оценените предимства на Bosch са иновациите, управлението на персонала, качеството на управлението, качеството на продуктите и услугите и конкурентоспособността на световните пазари. В допълнение към най-високата оценка в областта на автомобилното оборудване, Bosch зае пето място в общата класация на всички фирми в Германия, 11-о в Индия и 14-о в Европа.
От 1997 г. Fortune публикува „The World’s Most Admired Companies” - една от най-реномираните фирмени класации в света.
Заедно с това, веднъж годишно, автомобилното списание „Auto Bild” прави проучване сред своите читатели на кои марки за аксесоари, резервни части и услуги за автомобили имат най-голямо доверие. „Най-добрите марки във всички класове” е заглавието на статията в „Auto Bild”, в която марката Bosch е определена като „ярка звезда”. Читателите гласуваха в 23 категории. Марката Bosch завърши на първите шест места във всички категори, в които продуктите

 
Ключови думи:   auto bild, bosch, fortune
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте