Продажбите на Juke Nismo достигнаха 3700 броя

Общи 03 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6585 посещения | без коментари

Продажбите на JUKE NISMO достигнаха 3700 бройки в Европа, Япония и САЩ в периода от януари до края на юли тази година. Базиран на иновативния кросоувър на Nissan, JUKE NISMO е световен модел и бе първият от новата спортна гама, целта на която е да дадат на клиентите вълнение от шофирането.
Следвайки стъпките на JUKE NISMO, наскоро на европейския пазар бе лансиран 370Z NISMO. Преди това той бе продаван като NISMO версия на Fairlady Z в Япония и 370Z NISMO в САЩ, като сега Z NISMO съставлява от 15 до 30 процента от продажбите на модела Nissan Z, в зависимост от пазара.
Мarch NISMO е третият модел в NISMO гамата. Обявен през юни, първите доставки на автомобили са планирани през декември. Вече са получени много клиентски поръчки.
Nissan обещава бърз темп на представяне на още повече NISMO модели, поне по един модел годишно в течение на периода Nissan Power88, обхващайки цялата широчина на гамата серийни автомобили на Nissan. Това ще включва флагмана в динамично и технологично отношение на Nissan - GT-R. Развитието на GT-R NISMO е в ход в Япония и се очаква той да влезе в продажба през 2014.
NISMO разширява дейностите си, за да се превърне в основен производител на серийни автомобили, внасяйки иновация и вълнение в гамата на Nissan, но корените и страстта му се крият в моторния спорт и особено в силно конкурентните дисциплини на състезанията за издръжливост и надпреварите с туристически автомобили.
NISMO се състезава на най-високите нива на GT състезанията и надпреварите със спортни автомобили, включително World Endurance Championship. Този сезон NISMO преследва безпрецедентна трета поредна титла в японския SUPER GT шампионат.
NISMO е доминираща сила и като производител на двигатели. Зашеметяващите 15 от 22 болида в клас LMP2 в тазгодишното издание на „24 часа на Льо Ман“ бяха задвижвани от доработен от NISMO двигател Nissan VK45DE V8, включително Топ 5 в класа на финала на надпреварата. Догодина в „Льо Ман“ NISMO ще участва с NISMO ZEOD RC (Zero Emission On Demand Race Car) в известната категория „Garage 56“.
Nissan и NISMO са иновативни не само по отношение на състезателните автомобили, но и по отношение на пилотите. Чрез GT Academy Nissan превърна виртуални геймъри в истински пилоти.

 
Ключови думи:   juke, nissan, nissan nismo, nissan z, power88
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте