Продажбите на Porsche ще скочат двойно - 150 000 бройки до 2012 и 2013 година

Общи 22 август 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 785 посещения | без коментари

Мартин Винтъркорн – настоящият изпълнителен директор на Volkswagen – сподели очакванията си продажбите на Porsche да се увеличат двойно през следващите четири години.

Новите модели на Porsche – като Cayenne и Cayman – подпомогнаха растежа на продажбите на компанията през последните години, но Винтъркорн е на мнение, че все още има какво да се желае. Той очаква броят на закупените автомобили да се увеличи до 150 000 бройки през 2012 и 2013 година.

Според информация на изданието Autocar, за да постигнат целените продажби, от Porsche ще добавят в продуктовата си линия два нови автомобила – роудстър, който ще е по-малък от Boxster, и SUV, по-малък от Cayenne. Роудстърът ще се базира на концептуалния модел Volkswagen Blue Sport. Малкият Cayenne ще ползва конструкцията на Audi Q5. Винтъркорн сподели, че вероятно ще бъде създадена и купе версия на Panamera.

Очаква се първите нови модели на немския производител на автомобили да бъдат достъпни за клиентите в представителствата му до 2011 година. Нарастването на продажбите на Porsche ще допринесе за предпазването на компанията от финансови проблеми.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте