Пръв поглед на компактния SUV Ford Fiesta

Общи 20 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4795 посещения | без коментари

Автомобилният гигант публикува снимка на EcoSport, на която е загатнат дизайнът на предницата. От Ford са се стремили да придадат на модела по-здрав и грубоват вид, който да го отличава от хечбека, на който е базиран. Почерпено е вдъхновение и от новия Ford Escape- наследникът на Kuga, който дебютира на салона в Лос Анджелис.
Ford предлага EcoSport в страни с развиващи се пазари, като Бразилия и Мексико. Той е базиран на последното поколение Fusion, а новият модел ще бъде негов наследник.
Сега EcoSport ще се появи на повече пазари, включително в Европа и САЩ като част от глобалната стратегия „Оne Ford” на марката. Премиерата в Индия е от особено значение – EcoSport е едва третият модел на Ford, който се предлага в страната след няколко варианта на Fiesta и по-големия SUV Endeavour.
Сред двигателите, с които вероятно ще се оборудва новият модел, фигурира и нов еднолитров, трицилиндров EcoBoost с директно впръскване на горивото. Моторът ще бъде в два варианта, с мощности съответно от 98 к.с. и 123 к.с. и освен в този модел, ще се появи и в новите Fiesta, Focus, B-Max, C-Max и Grand C-Max.

 
Ключови думи:   c max, endeavour, fiesta, ford, ford escape, fusion, kuga, max c
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте