Първи снимки на новия пикап Mazda BT-50 Freestyle Cab

Общи 09 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5180 посещения | без коментари

Японската компания показа официално новия пикап Mazda BT-50 Freestyle Cab с врати в стил на модела си RX-8. Дебютът на пикапа беше в края на миналата година в Австралия, но тогава колата имаше нормални врати.

В новата Mazda BT-50 Freestyle Cab задните врати се отварят срещу хода на движението, което осигурява по-лесен достъп до кабината. Освен това са премахнати средните колонки на покрива, което позволява да се увеличи ширината на отваряне на вратите до 1408 мм.

В новата Mazda BT-50 сериозно са се погрижили за комфорта на пътниците отзад - долната част на седалката е с 50 мм по-дълга в сравнение с предното поколение, като в същото време задната седалка можже лесно да се извади от купето за да се увеличи мястото за багаж и в него. Увеличен е и товарният обем на легена с 266 л и сега той е равен на 1453 л.

Колата идва както и преди с три варианта на кабината - Regular Cab (две места и по-голям леген), Freestyle Cab (четири места) и Double Cab (две предни седалки и триместен диван отзад).

 
Ключови думи:   double cab, freestyle, mazda, rx 8
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте