Първият от веригата авто-сервизни центрове Премио отвори врати в Пловдив

Общи 30 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1970 посещения | без коментари

Европейската верига за гуми и авто-сервизни центрове Премио продължава успешното си развитие в България. Първият от веригата авто-сервизни центрове, развити самостоятелно от създателя си, световноизвестният производител на гуми Гудиър, отвори врати в Пловдив днес. Международно веригата е развита в Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан. В течение на 15 години Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.

Премио авто-сервизен център в Пловдив е разположен в Автокомплекс Динекспрес на бул. Пещерско шосе 88 на площ от 250 кв. м. Той е оборудван с машини за демонтаж, монтаж и баланс на тежки и леки гуми, стенд за регулиране на преден мост, стенд за диагностика на луфтовете на ходовата част, компютърна диагностика и спирачен стенд.

Проектът Премио се развива на принципа на франчайзинг, като през 2010 година Гудиър взе решение да го управлява самостоятелно, без мастър-франчайзър.

До началото на лятото ще бъдат открити Премио центрове в градовете Стара Загора и Варна, като междувременно ще продължава разглеждането на кандидатури за членство в Премио във всички останали градове. Kонцепцията е насочена към по-големите областни градове.

Премио е успешен модел, защото в него се прилага доказано ноу-хау за високи стандарти на обслужване на клиентите. Премио партньорите са най-професионалните консултанти на клиентите, предлагащи персонална консултация по отношение на асортимент от гуми, аксесоари и услуги.

Веригата дава уникална възможност за развитие на работещи сервизи за гуми, на желаещите да развият свой бизнес и едновременно с това да бъдат част от просперираща световна компания. Затова основно изискване за Премио партньорите е да покрият всички изисквания за Премио стандарти. Един от най-важните стандарти е да бъдат променени вътрешният и външният облик на сервиза, така че да отговарят на критериите за мултинационална корпоративна идентичност и да се покрият високи стандарти при обслужването.

Изискване в Премио е сервизите да бъдат оборувани с професионална техника за демонтаж, монтаж и баланс и на гуми и гуми произведени по Run on Flat Технология.
Франчайзингът на Премио предвижда множество обучения по отношение на всички фази на обслужване на клиента – както обучения за търговския екип, така и за сервизните специалисти. Знанията и прилагането на стандартите биват редовно проверявани (посредством техниката Таен клиент), за да бъде сигурно, че в Премио обслужването във всички центрове е винаги на високо ниво. Освен предаването на световно ноу-хау чрез обученията, Премио партньорите получават конкурентни цени на закупуване на продуктите в магазините, както и възможността да внедрят софтурен пакет, специално разработен за цялостната дейност на Премио автосервиз.

Премио предлага възможност на хора, които имат страст към автомобилите, хора с търговски нюх, които търсят интересен и развиващ се бизнес, с подкрепата на успешна и иновативна мрежа.

По повод откриването Овидиу Балан, Генерален директор Продажби Румъния и България на Гудиър Дънлоп Тайърс, коментира: «За нас е особено важно, че избрахме Динекспрес за партньор и сме сигурни в капацитета им, както и в успеха на Премио в България, която е особено важен и нарастващ пазар за Гудиър. Пловдив се намира в район с голям икономически потенциал. Географското му разположение е подходящо, а тук има и силно развит конкурентен пазар на гуми. Истинското предизивикателство и гаранция за потенциала за Премио идеята е налагането на Премио стандартите в конкурентна среда.

Най-често задавани въпроси към Премио партньорите са:

Защо решихте да работите с Премио веригата?
Премио веригата е новост за България и работи на принципа на прилагане на международно и местно ноу-хау и мултинационална корпоративна идентичност. В системата се поддържат европейски стандарти на обслужване на клиентите във всички обекти и това я прави работеща в много европейски страни.

Защо точно сега, в тези трудни времена?
Пловдив се намира в район с голям икономически потенциал. Географското му разположение е подходящо, а и районът е със силно развит конкурентен пазар на гуми. Истинското предизивикателство и гаранция за потенциала за Премио идеята е налагането на Премио стандартите в конкурентна среда.

Освен това, функционирането на Премио се базира на поддържане на добри партньорски взаимоотношения. В лицето на Динекспрес открихме стабилен и надежден партньор, с готовност за покриване Премио стандартите.

Какви са предимствата за потребителите и жителите на региона?
Жителите на региона ще получават качествено сервизно обслужване на гумите и добро следпродажбено обслужване. При всички случаи Премио стандартите на обслужване ще бъдат поддържани във времето. Инвестицията в региона и създаването на работни места също са от значение, особено на фона на трудното икономическо положение.



За Премио
Премио веригата е основана в Германия през 1996-та година и е утвърдена като висококачествена франчайз верига за продажба на дребно. Към момента веригата е представена от 505 обекта в Европа и Азия, в страните Германия, Чехия, Унгария, Казахстан, Полша, Румъния, Русия, Словакия, Швейцария, Турция и Узбекистан и продължава да се разширява със силна и ясна политика на експанзия. Успехът на Премио е базиран на предлагането на пълната гама продукти на Гудиър и високи стандарти при обслужване на клиентите. През годините на развитие Премио се утвърждава като персонален консултант на шофьорите, когато имат нужда от гуми, джанти и цялостно сервизно обслужване.

За Гудиър
Гудиър е един от най-големите производители на автомобилни гуми в света. Компанията има около 70 000 служители и произвежда изделията си в повече от 60 завода в 26 страни по целия свят. Иновациите на Гудиър създават стандарти в авто-индустрията в течение на повече от 100 години. Гудиър е пионер с иновационната технология за безопасност, известна като RunOnFlat, която позволява на водача да продължи своето пътуване дори и в случай на спукване на гума. Компанията е водещият производител в света на RunOnFlat гуми, които се използват при различни модели на BMW, от носителя на много награди Mini, от високоскоростните автомобили на Mercedes Benz, от Opel и от други марки. Предстои оборудване с RunOnFlat гуми и на други марки, тъй като дизайнерите на компанията работят с различни производители на автомобили по повече от 150 RunOnFlat проекта. За повече информация относно Гудиър и нейните продукти, посетете www.goodyear.com.

 

Снимки


 

5 000 000 A4 5 000 000 A4
30 март 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте