Работят над 4-местен Aventador?

Общи 28 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2890 посещения | без коментари

Макар че не е 1 април в интернет-пространството се появиха слухове, че Lamborghini работи над 4-местна версия на култовия Aventador. Преди обаче доволно да потриете ръце, ще ви кажем, че става въпрос за концепция, която вероятно ще дебютира на следващия автомобилен салон в Женева. Този GT автомобил ще е с удължена база, а задните врати ще се отварят наобратно като на Mazda RX-8. Макар че говорим за 4 места, по-вероятно е конфигурацията им да е 2+2. Несъмнено италианският производител ще прецени според реакциите на посетителите на изложенията дали автомобилът да бъде произведен.
Очаква се гамата на Aventardor да се разшири и с роудстър, а защо не и със Super Veloce с 800 к.с. Първият вероятно ще бъде представен на изложението в Детройт през януари 2013 г.
Следват още много приятни изненади от Lamborghini в обозримото бъдеще – фейслифт на Gallardo през септември в Париж, а година след това във Франкфурт – ново поколение, а може би и Sesto Elemento през 2013 г.

 
Ключови думи:   elemento, Gallardo, lamborghini, mazda, mazda rx 8
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте