Регистрираха 10-хилядното Kangoo Z.E.

Общи 17 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11300 посещения | без коментари

Мрежата на Renault отпразнува регистрацията на малкия електрически ван Kangoo Z.E. С № 10 000. Ключовете за автомобила бяха предадени на Герхард Деш от Deutsche Bahn в първия ден на Автомобилен салон Франкфурт (10 септември). Автомобилът ще се използва от служителите по поддръжката на германската железопътна мрежа.

Kangoo Z.E. е най-търсеният малък електрически ван в Европа, чиито продажби съставляват почти 10% от тези на обикновения модел. Той е и най-продаваният електрически автомобил във Франция, където спечели над 6000 бизнес клиенти.

Kangoo Z.E. получи многократно признанието на медиите от лансирането си в края на 2011 и през 2012 спечели отличието „Международен ван на годината“. Клиентите му също са много позитивни, тъй като 95% от тях казват, че са доволни от цената му, и хвалят комфорта, отсъствието на шум и товарните му способности.

Лекотоварният ван с нулеви вредни емисии бе стилно обновен миналия юни, когато получи нова предна част и бе оборудван с мултимедийния таблет R-Link.

Kangoo Z.E. се произвежда само в завода MCA в Мобюж, Франция, и се продава в около 20 европейски държави.


 
Ключови думи:   deutsche bahn, kangoo, mca, renault
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте