Румънци показваха модулен хибрид

Общи 27 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7685 посещения | без коментари

Трябва да изминем дълъг път преди светът да премине изцяло на електрически превозни средства. Въпреки че индустрията и правителствата насърчават използването им, масовите потребители все още се колебаят дали да приемат електромобилите или не.
Екип от Румъния, състоящ се от автомобилния журналист Дан Скарлат, дизайнера Мариан Калибьону и инженера Кристиан Йонеску, роди идеята за създаване на модулна хибридна концепция, наречена SCI hyMod.
На теория, превозното средство ще позволи на водача да избира между две различни системи на задвижване в зависимост от неговите нужди.
Първият вариант е електромотор с мощност 64 к.с., монтиран в предната част, с пакет от батерии, позиционирани под пода на автомобила. Вторият избор е хибридна система, комбинираща двигател с вътрешно горене (83 к.с.) и електромотор.
Концепцията е дълга 4100 мм, висока е 1680 мм и широка 1840 мм. Междуосието е 2740 мм. Според дизайнерите плоският под и огромното тяло SCI hyMod ще предлагат три реда седалки или достатъчно място за шест пътника. Това, разбира се, ще се отрази на багажното пространство, което е само 250 литра и е разположено под предния капак.

Видео

 
Ключови думи:   sci
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте