Сайтът на Nissan в България спечели първо място на конкурс Български награди за уеб

Общи 28 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2245 посещения | без коментари

Сайтът на българското подразделение на Nissan спечели първо място в престижния конкурс Български награди за Уеб - webawards.bg. В категорията Автомобили www.nissan.bg събра най-много гласове сред конкуренцията в частта Браншови награди/ категория Автомобили.
Конкурсът протече в две части. Предварително класиране и оценяване на всички участници в категорията и номиниране на финалисти и финално класиране, където номинираните сайтове бяха представени пред журито за финални оценки. Сайтът www.nissan.bg стана лидер и в двата кръга на конкурса. Наградите бяха връчени на 23.06.2011 на церемония в хотел Арена Ди Сердика.

Конкурсът Български награди за уеб се организира за трета поредна година от Българска уеб асоциация (BWA). Конкурсът е разделен на 3 части: браншови награди, медийни награди и професионални награди, като във всяка част има отделни под-категории. Повече подробности можете да откриете на http://webawards.bg/.

 
Ключови думи:   nissan, webawards
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте