Себастиан Фетел е първият пилот от F1, карал на пистата в Ню Джърси

Общи 13 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3645 посещения | без коментари

Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел се превърна в първия пилот, опитал наскоро обявената като бъдещ кръг Гран при писта в Ню Джърси. Следвайки въдховената динамика по време на ГП на Канада в неделя, звездата на Red Bull Racing и глобален посланик на Infiniti управлява автомобил Infiniti IPL G Coupe по уличното трасе преди то да стане кръг от шампионата през 2013.
Компания на Фетел бе бившият пилот и победител във Формула 1 Дейвид Култард. Тандемът направи няколко обиколки на фона на култовите небостъргачи в Манхатън.
Лео Хиндъри, промоутър на състезанието и Кейт Сейнт Клер, директор на американския отдел по маркетинг и комуникация на Infiniti се присъединиха към Себастиан по време на последвалата пресконференция.
Коментирайки управлението по пистата Себастиан Фетел сподели: “Фантастично е да си първият, който кара по нова писта. Успях да набера добра скорост с автомобила Infiniti и е очевидно, че с болид от Формула 1 ще бъде голямо предизвикателство. С подобна гледка нямам търпение да се състезаваме тук през 2013.”
Лео Хиндъри коментира: “Себастиан имаше възможност да предвкуси какво ще бъде състезанието около Порт Импириъл с над 320 км/ч. Нямаме търпение да бъдем домакини и да приветстваме най-елитните пилоти в света на най-невероятния градски пейзаж като фон.”


 
Ключови думи:   Infiniti, ipl, red bull racing
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте