Себастиан Фетел изведе на пистата Infiniti G37 IPL

Общи 09 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5660 посещения | без коментари

Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел започна програмата си, свързана със старта за „Голямата награда на Канада” този уикенд, с тестдрайв на сериен модел Infiniti на пистата в Монреал.
Пилотът на Red Bull Racing, който преди по-малко от месец стана глобален посланик на марката Infiniti, седна зад волана на Infiniti G37 Coupe IPL с 3,7-литров V6 двигател и изуми зрителите с една бърза обиколка, демонстрирайки невероятната динамика на луксозния шосеен болид.
Световният шампион за 2010, който спечели пет от шестте досегашни старта от новия сезон, осигури незабравими изживявания на редица журналисти и ВИП-гости на Infiniti, като ги настани на седалката до себе си, за да им покаже, че възможностите на автомобила се простират далеч отвъд техните очаквания.
От сезон 2011 Infiniti е основен партньор на екипа Red Bull Racing и символите на марката са поставени на видно място на болидите RB7, пилотирани от Себастиан Фетел и Марк Уебър.

 
Ключови думи:   Infiniti, infiniti g37 coupe, ipl, red bull racing
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте