Сервизна кампания за Renault и Dacia у нас

Общи 02 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7030 посещения | без коментари

От днес стартира кампания на Renault и Dacia в областта на следпродажбеното обслужване. Собствениците на автомобили Renault и Dacia могат да се възползват в оторизираните сервизи на двете марки в страната от фиксирани пакетни цени (с включен труд по смяна и оригинални резервни части, доставени от производител) за 10 различни сервизни операции.
В тях са включени различни филтри, запалителни свещи, предни накладки, спирачни дискове, акумулаторни батерии, ангренажни ремъци и съединители. Всички тези предложения важат за цялата моделна гама на Dacia. А моделите Renault, за които се отнасят офертите, са Twingo I, Clio I, Clio II, Megane I, Megane II, Laguna I и Laguna II. Кампанията е валидна до 30 юни 2012.
Моделите ветерани, които толкова години служат вярно на собствениците си, се награждават с моторно масло Elf SPORTI TXI 10W40, оригинален маслен филтър и труда по смяната на маслото и филтъра на изключителната цена за бензиновите модели - 48 лв. с ДДС, и 55 лв. с ДДС – за дизеловите версии. Предложението се отнася за моделите ветерани в лицето на Renault 19, Twingo I, Clio I, Megane I и Laguna I и е валидно до 31 август 2012 в оторизираните сервизи на Renault в страната.

 
Ключови думи:   10w40, dacia, elf, laguna ii, megane ii, renault, renault 19, renault twingo, sporti, txi
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте