Серийният LADA Largus на изложение в Москва

Общи 18 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 11310 посещения | без коментари

LADA Largus e първият съвместен проект на АВТОВАЗ и алианса Renault-Nissan. Става въпрос за комби на базата на платформата B0, която руската компания ще пуска в 5- и 7-местно изпълнение. Серийното производство започва от първото полугодие на 2012 г. В гамата на руско-френско-японското чудо ще има и версия фургон. Серийният Largus дебютира на специално изложение в московския „Манеж”, посветено на 45-годишнината от създаването на АВТОВАЗ.
Моделът хармонично съчетава динамичния дизайн на каросерията и съвременния интериор. Просторният салон на автомобила позволява въвеждането на допълнителен ред седалки и обезпечава комфортно разположение на седем възрастни пътника. Благодарение на сгъваемите задни седалки LADA Largus с лекота се трансформира за всякакви нужди. Регулируемите по височина шофьорска седалка и волан осигуряват оптимално удобство за водача, а климатикът и аудиосистемата МР3 CD увеличават усещането за комфорт.
В зависимост от степента на обзавеждането автомобилът ще е с въздушни възглавници за предните две места, странични въздушни завеси, триточкови колани и система ISOFIX за детско столче.
До 2540 л ще е товарният обем на „баничарката”.
Засега производителите още доуточняват цените, но официално са обявили, че започват от 340 хил. рубли (около 8569 евро). Подробни технически характеристики ще бъдат представени по-късно. Засега е предвидено комбито и фургонът да се предлагат с 1,6-литрови 8 или 16-клапанни мотори със смесен разход не по-висок от 8,1 л/100 км.

 
Ключови думи:   Lada, largus, nissan, renault, renault nissan
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте