Скоро и Opel Corsa SUV

Общи 17 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3425 посещения | без коментари

Компанията Opel продължава тестовите изпитания на нов малък кросовър, който е развит върху платформата на Corsa. Засега новият модел носи кодовото обозначение Corsa SUV, но серийната кола навярно ще получи друго име, защото по дизайна си доста се различaва от серийния хечбек.

Очаква се премиерата на колата да премине през следващия март в Женева, а предсериен концепт ще бъде представен във Франкфурт през септември.

По всяка вероятност по примера на конкуренцията, Corsa SUV ще е само с предно задвижване, но ще е с увеличен просвет с 20-на милиметра, а в долната част на купето ще има пластмасови защитни кори.
Комплектацията, стандартно за модел на Opel, ще е доста богата, джантите ще са алуминиеви, а под капака ще видим бензинови мотори 1,4 и 1,6 л, както и 1,7-литров дизел.

 
Ключови думи:   opel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте