София Франс Ауто стъпи директно във Варна

Общи 30 юни 2009 | Auto-Press.net A- A+ 786 посещения | без коментари

От 1 юни София Франс Ауто стъпи директно във Варна с дъщерното си дружество София Франс Ауто – Варна, като замени досегашния концесионер. София Франс Ауто е представен във Варна със своя дилър Финском още от 1993 г, като това е първият офис на Peugeot извън София.

Сега София Франс Ауто стъпва директно във Варна с амбицията да увеличи значително пазарния си дял. Варна е най-големият пазар за нови автомобили след София с 10,6% пазарен дял и потенциалът на Peugeot в града и региона е много голям. През 2008 г. Peugeot има 201 продажби във Варна, което представлява 4,9 % пазарен дял, на фона на 7.6 % средно за страната. В мрежата на Peugeot Варна заема пето място за 2008 г.

София Франс Ауто планира в следващите две години да увеличи двойно продажбите си във Варна. Дружеството възнамерява да инвестира сериозно в маркетинг, реклама и да повиши доверието на клиентите в следпродажбеното и сервизното обслужване.

През 2006 г. във Варна отвори врати новият Търговски и сервизен комплекс на Peugeot - един от първите и най-големите в страната, построен по концепцията Блу Бокс. София Франс Ауто-Варна ще се помещава в същата база на ул. Ян Хунияди № 6. Комплексът ще се ръководи от Светлозар Милев - управител, а новият Търговски директор е Николай Тодоров.

Официалното представяне на София Франс Ауто – Варна пред клиeнти и журналисти ще бъде на 3 юли. На събитието ще бъдат представени най-новите модели на Марката – 308СС, 3008 и 206+.

През уикенда – на 4 и 5 юли, София Франс Ауто-Варна организира и дни на отворените врати с тест драйв за всички желаещи с най-атрактивните модели на Марката и много изненади. Жителите и гостите на морската столица са поканени да се насладят на комфорта и удоволствието от управлението на най-популярния модел в гамата на Peugeot 308, купе-кабриолетите 207 СС и 308 СС, новият кросовър 3008 и др. Сред всички участници в тестовете ще бъде изтеглена томбола за голямата награда – уикенд с Peugeot 308 СС.

Инвестиционната стратегия на София Франс Ауто е насочена към постоянно развитие на търговската и сервизна мрежа и подобряване на обслужването на клиентите на марката. Мрежата на София Франс Ауто в момента включва 3 търговско-сервизни центъра в София и 20 представителства в страната.

2009 г. е особено силна за София Франс Ауто в развитието на търговската мрежа. Проектите, започнати през 2008 г., бяха успешно завършени и до началото на май отвориха врати нови Blue Box комплекси в Сливен и Добрич. До края на годината ще се открият още два Blue Box комплекса - в Плевен и Пазарджик. Очаква се скоро да започне и строежът на най-големия търговски и сервизен комплекс на Peugeot в Северна България – във Велико Търново.

 
Ключови думи:   peugeot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте