Срещнете Стиг в столичните „молове“

Общи 11 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3930 посещения | без коментари

Вероятно сте си мислили, че никога няма да го срещнете на живо? И дори да се снимате с него? Едва ли и в най-смелите си мечти сте се виждали, че ще може да си побъбрите с него? Е, последното няма да стане, защото той е ням като риба. Но за сметка на това и двата му крака са хидравлични, има два чифта колене, а едното зърно на гърдата му е с формата на “Нюрбургринг“.
Кой е Стиг ли? Някои казват, че утолява жаждата си, облизвайки сутрешния конденз от ауспуха на колата и че каската му е моделирана по формата на главата на Бритни Спиърс. Всичко, което знаем, е, че се казва Стиг. И е в България!
Поканихме го и той се отзова. Ще ви даде да го пипнете и да се снимате с него само, ако си купите новия брой на списание TopGear България. Стиг е тук, за да рекламира брой 59 на TG, в който ще ви запознаем с три италиански икони на Ferrari, Lamborghini и Pagani.
Оглеждайте се за Мъжа в бяло. В пълния си блясък негово Светейшество ще се „навърта“ в МОЛ „Сердика“ и The Mаll, метростанции „Сердика“ и „СУ“, бизнес парк „София“, сграда 5, и в три обекта на „Кауфланд“ – магазините в кварталите „Хаджи Димитър“ и „Слатина“, и на ул. „Скопие“.
От утре, 12 април, търсете новия 59-и брой на списание TopGear. Ще го познаете по бялата каска. В априлското му издание ще ви представят звездите на изминалото изложение в Женева. И под звезди имаме предвид италианските мега дебюти на Aventador J и f12berlinetta. Техен контрапункт ще е най-грозното изчадие, творението от мокрите сънища на Уейн Рууни – Bentley EXP 9 F SUV. Списанието ще ви разкаже и какво е усещането да се возиш с 355 км/ч по обществените пътища с най-новата и секретна Pagani Huayra.
Това и още много други изненади – на страниците на брой 59.


 
Ключови думи:   ferrari, lamborghini, topgear
 

Jaguar F-Type идва! Jaguar F-Type идва!
11 април 2012
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте