Съперникът на VW Polo и Ford Fiesta е вече готов

Общи 08 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7550 посещения | без коментари

Съперникът на VW Polo и Ford Fiesta е вече готов. Новото супермини KIA Rio е базиран на основата на Hyundai i20. Инженерите са обърнали внимание на редуцирането на теглото на автомобила, резултатът е същото тегло като предишния модел, но вече по-дълъг, по-широк, по-просторен и значително по-добре оборудван. Моделът ще се предлага за пръв път в две версии: вариант с пет врати, който излиза след няколко седмици и такъв с три, който ще е готов в началото на 2012 г.
KIA предлага четири варианта на задвижване - два бензинови и два дизелови. 1,2-литровият бензинов агрегат е нов за модела, но най-голям интерес предизвиква 3-цилиндровия 1,1-литров дизел, оборудван със старт/стоп система и технологията Eco Dynamics, благодарение на което е в състояние да израходва едва 3,2 л/100км. Вредните емисии също са намалени значително – 85 г/км CO2.

 
Ключови думи:   eco, ford, ford fiesta, hyundai, kia, kia rio, VW Polo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте